Persondatapolitik

Ved at benytte www.topreiterdanmark.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende datapolitik. topreiterdanmark.com respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte topreiterdanmark.dk

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Vi sælger ikke kundernes informationer eller videregiver disse med mindre nødvendigt for fuldførelse af ordren.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Almindeligvis kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller dele personlige oplysninger med os.

www.topreiterdanmark.dk har dog brug for nogle personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder, tilbud og andre tjenester til dig.

www.topreiterdanmark.dk indsamler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto eller giver kontooplysninger til os, med henblik på at benytte visse ydelser.
  • Ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse.
  • Foretager en betaling i forbindelse med køb.
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • I øvrigt deler personoplysninger med os via hjemmesiden.

www.topreiterdanmark.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger www.topreiterdanmark.dk via Google Analytics. www.topreiterdanmark.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

www.topreiterdanmark.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

www.topreiterdanmark.dk anvender MailChimp Analytics til subscriber aktivitetsmåling og besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.