Generelle oplysninger

Top Reiter Danmark ApS
Sophus Bauditz Vej 2
8230 Åbyhøj
CVR. 44224321
Tlf. 20828160
Mail: info@topreiterdanmark.dk

Betaling
Hos Top Reiter Danmark ApS kan der betales med Visadankort, Mobilepay, Swipp, Anyday og bankoverførsel
(Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Der er ingen gebyrer ved betaling.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle priser på topreiterdanmark.dk er i danske kroner og inkl. moms.

Levering

Levering med GLS

Forventet leveringstid: 2-5 dage

Vi tilstræber hurtig levering men tager forbehold for forhold hos GLS som kan give forsinkelser.

Der pålægges 49 kr i fragt på forsendelser til levering i pakkeshop og 69 kr til privat omdeling, hvis man handler for under 499 kr.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Ved køb af varer som er på tilbud refunderer vi ikke pengene, men man kan få en rabatkode på det beløb som man har handlet for. Så kan denne kode bruges til et køb på et senere tidspunkt.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved på mail: info@topreiterdanmark.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og om du ønsker pengene retur eller varen ombyttet til evt. anden størrelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage eller ikke intakt emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vedlæg en seddel med ordrenummer og hvad du ønsker. HUSK at sende varen så den bliver leveret på vores adresse, da vi ikke henter pakker leveret i pakkeshops.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1.  Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  2.  Varer ud over normalt sortiment der er bestilt hjem på kundens ordre.
  3.  Foder og tilskud tages ikke retur.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale og har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Der kan gå op til 5 hverdage fra vi refunderer pengene til du kan se dem på din konto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Top Reiter Danmark ApS
Sophus Bauditz Vej 2
8230 Åbyhøj
CVR. 44224321
Tlf. 20828160
Mail: info@topreiterdanmark.dk

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Top Reiter Danmark ApS
Sophus Bauditz Vej 2
8230 Åbyhøj
CVR. 44224321
Tlf. 20828160
Mail: info@topreiterdanmark.dk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Ved at benytte www.topreiterdanmark.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende datapolitik. topreiterdanmark.com respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte topreiterdanmark.dk

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Almindeligvis kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller dele personlige oplysninger med os.

www.topreiterdanmark.dk har dog brug for nogle personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder, tilbud og andre tjenester til dig.

www.topreiterdanmark.dk indsamler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto eller giver kontooplysninger til os, med henblik på at benytte visse ydelser.
  • Ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse.
  • Foretager en betaling i forbindelse med køb.
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • I øvrigt deler personoplysninger med os via hjemmesiden.

www.topreiterdanmark.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger www.topreiterdanmark.dk via Google Analytics. www.topreiterdanmark.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

www.topreiterdanmark.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

www.topreiterdanmark.dk anvender MailChimp Analytics til subscriber aktivitetsmåling og besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Ole Skadhede på info@topreiterdanmark.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.